MAC Haul

MAC – Tre favoritter til sommeren

Jeg har overhovedet ikke været aktiv på bloggen, her på det sidste og det er virkelig for dårligt! Men nu vil der komme et indlæg om nogle af mine favoritter fra MAC. Alle tingene er lyserøde, og grunden til at jeg kun har taget mine lyserøde ting er fordi jeg synes at lyserød er en rigtig flot farve her til sommeren, og alle tre ting er nogle jeg især bruger meget her i denne årstid! Der vil også komme nogle swatches af farverne længerede nede, så i kan se hvordan de helt præcist ser ud. Jeg håber at du vil læse med, og at du måske vil få noget inspiration til dit næste køb!

IMG_1289Fra venstre: Lustre Drops, Expensive Pink og Blushbaby

 

IMG_1278Lustre Drops

Dette er virkelig en fantastisk highlighter! Den ligger sig så fint på huden og giver et perfekt skær som er en lille smule lyserødt. Selvom den måske ser meget lyserød ud er det overhovedet ikke noget man kan se når man lægger den på, den er faktisk nærmest usynlig. Men når lyser falder på en bestemt måde kan man sagtens se highlighteren og dens lyserøde skær og det ser så flot ud! Den er meget flydende og ret pigmenteret – altså man behøver ikke ret meget hvis man bare vil have et naturligt highlight. Jeg bruger den til at lægge på kindbenene og nogle gange langs næsen, men den kan bruges alle de steder du plejer at highlighte.

★★★★★

 

IMG_1280

BlushBaby

Dette er nok en af de mest naturlige blushes der findes! Når man har den på ligner det bare at man lige har været udenfor. Man kan nærmest slet ikke se at man har blush på! Det er en virkelig god hverdags blush, da den er så naturlig. Jeg har faktisk ikke hørt så meget om den men en makeup artist fra MAC lagde den på mig, og der synes jeg at den klædte mig rigtig godt. Jeg tror den klæder næsten alle hudfarver da den er meget normal og er bare en helt almindelig blush farve. Men hvis jeg skal til noget specielt foretrækker jeg måske en blush med lidt mere farve i, fordi den er så naturlig og hverdags agtig

★★★★★

 

IMG_1283

Expensive Pink

 Denne øjenskygge er virkelig fin og egner sig godt til specielle lejligheder. Jeg vil nok sige at der er lidt for meget glimmer i til hverdag, og der foretrækker jeg mere neutrale farver. Jeg ved ikke helt hvad farven kaldes men jeg vil nok sige at den er pink med guldglimmer i. Altså selve farven er pink, men man kan helt klart også se guldglimmeret og det giver et rigtigt fint skær. Men jeg elsker virkelig farven og man kan faktisk også bruge den til highlighter/blush! Det er min første og eneste øjenskygge fra MAC, jeg fortryder slet ikke mit køb og jeg vil rigtig gerne have flere øjenskygger fra MAC i fremtiden. Lidt længere nede vil der være et Swatch, så du kan se farven lidt bedre!

★★★★★

 

IMG_1295

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Haul