Guide til Makeup på internettet!

Fredags anmeldelsen!

Nu kommer der en lidt forsinket Fredags anmeldelse, og i dag skal den handle om den meget populære Benefit – The Porefessional. Jeg elsker den virkelig, så jeg synes at jeg blev nødt til at have et helt indlæg som kun handler om den!

IMG_1125

Hvorfor elsker jeg den?

Denne primer fra benefit er en af de ting som jeg bare ved at jeg vil blive ved med at købe langt ud i fremtiden, ved mindre jeg finder en der kan det samme – til en billigere pris. Men det har jeg altså ikke gjort endnu, så jeg holder mig til denne fordi jeg elsker den virkelig! En af de største grunde til at jeg elsker den er fordi at jeg har fedtet hud, og det den blandt andet gør er at den gør huden mat. Uden denne primer vil min hud blive fedtet i løbet af ingen tid, og hvis der er noget jeg hader – så er det fedtet hud! Den gør så mange gode ting for min hud – og det er derfor jeg elsker den.

Hvad gør den?

Udover at gøre huden mat i løbet af dagen gør den også nogle andre ting. For det første skjuler den porerne. Hvis du tager den på f.x næsen hvor de ofte sidder kan du se en synlig forskel når du har taget den på! Man kan dog stadig godt se dem lidt, så de forsvinder altså ikke helt. Noget andet den gør er selfølgelig at den for makeuppen til at lægge sig pænere og holde længere, da det er en primer. Jeg synes helt klart at den for makeuppen til at lægge sig pænere og den gør det også langt nemmere at tage foundation på da den gør huden silkeblød og udglatter hudens ujævnheder. Men jeg har dog ikke mærket forskel med holdbarheden, men det kan godt være det bare er mig!

Hvordan bruger man den?

Man kan enten vælge at “presse” den ind i huden med fingrene eller bare “smøre” den ud. Jeg plejer altid at tage den på med fingrene, da jeg synes det er det nemmeste! Jeg har ikke eksperimenteret med børster eller svampe men jeg tror at resultatet bliver bedst hvis du bare bruger fingrene. Man kan enten vælge at tage den i hele hovedet eller bare der hvor du synes du har brug for det. Jeg foreslår T -zonen og der hvor porerne er synligst!

Er der nogle ulemper ved den?

Der er også desværre et par ulemper ved den. Den største ulempe for mig er at den er lidt dyr, som de fleste andre ting fra Benefit. Jeg skulle mene den koster 170kr, men jeg synes den er pengene værd! En anden dårlig ting er at den dufter meget parfumeret, så jeg vil gætte på der er parfume i. Så det ville være en god idé lige at tjekke det før du køber den – hvis du er parfume allergisk. Den sidste ting er at den mest henvender sig til olieret hud, så hvis du har tør hud kan denne primer måske godt tørre ud på dig!

Hvor kan den købes?

Hvis du vil købe den i Danmark kan du kun få den i Sephora. Ellers kan den nemt købes på nettet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Makeup på internettet!