Sephora i Rhodos

Uundværlige hårprodukter til sommeren!

Disse tre hårprodukter er virkelig et musthaves for mig. Alle tre gør noget fantastisk for mit hår, og de kan rede selv den dårligste hårdag. Jeg har rimelig tykt og krøllet/bølget hår, så derfor kræver det at jeg bruger tid på det. Og disse produkter gør det lidt nemmere for mig! Lige siden jeg fik dem har jeg brugt dem næsten hver dag, og jeg ved virkelig ikke hvad jeg gjorde før jeg købte dem. Så jeg tænkte at jeg ville lave et indlæg med dem! Så i kan læse lidt om hvad de gør for håret, og hvorfor det er at jeg elsker dem.

IMG_1111

Batiste dry shampoo – Cherry

I kender nok alle denne tørshampoo fra Batiste da den er riiiimelig populær, især inde på youtube! Men den fortjener virkelig den omtale den for, og det er den bedste tørshampoo jeg nogensinde har prøvet – til mit hår. Jeg har prøvet et par andre før jeg anskaffede mig min Batiste, og de har været virkelig dårlige i forhold til denne nu hvor jeg tænker over det. Så hvis du leder efter en god tørshampoo så køb denne, du vil ikke fortryde det! Den findes i alle mulige dufte, men min favorit er helt klart den på billedet ovenover, eller den originale. Den kan vidst kun købes i Normal i Danmark, men ellers kan den købes på nettet f.x Asos (Hvor den lige nu er på tilbud til kun 20kr, istedet for 29kr)

Got2be Smooth ‘n chic – Smoothing lotion

Denne her “Smoothing lotion” er jeg så glad for! Da mit hår godt kan ligne en uglerede når jeg vågner om morgenen, er denne helt klart uundværlig for mig. Når jeg tager den i håret, bliver håret lagt ned og mine krøller bliver langt pænere. Udover det dufter den heeeelt vildt godt og den gør så mange gode ting for mit hår. Jeg bruger den stort set hver dag, og den er en af de ting som jeg ved at jeg vil blive ved med at købe i fremtiden. Den var meget populær for noget tid siden, men er ikke så meget “fremme” mere. Men jeg synes stadig at den er ligeså god som før! Den er ret let at få fat på, og du kan få den i din nærmeste Matas.

Milk shake – Conditioning whipped cream

Denne balsam er en rimelig ny ting jeg har anskaffet mig. Jeg købte den på vej til Rhodos, i lufthavnen og så vidt jeg ved kan man ikke købe den i Matas i Danmark. Jeg har ihvertfald ikke set den i Matas endnu! Milkshake er også et nyt mærke som er blevet ret populært her på det seneste, især denne Conditioning whipped cream. Hvis du ikke lige ved hvad det er, så er det en balsam du putter i håret efter du har været i bad, mens dit hår er vådt. Du behøver ikke skylde den ud igen, og det er nok også det der er med til at den er så populær. Måske er det også fordi at den dufter så godt – af milkshake. Jeg har aldrig været sådan en der altid brugte balsam, men nu gør jeg det, fordi det er så nemt! Jeg ved ihvertfald at den kan købes på nicehair!

2

  • Mille Sofie

    Jeg har også en Batiste, men jeg kan slet ikke finde ud af at bruge den! Mit hår bliver bare hvidt, selvom jeg sprayer et godt stykke fra og ikke sprayer særlig meget ud, desværre!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hannah

      Husker du at ryste din tørshampoo inden du sprayer den i håret?
      Og husker du at massere hovedbunden indtil det hvide er helt væk?
      -Hvis du husker at gøre disse ting, burde dit hår ikke være hvidt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora i Rhodos