Læbeprodukter til sommeren!

Sephora i Rhodos

Undskyld for at jeg overhovedet ikke har været aktiv på bloggen, men det er altså fordi jeg har været på ferie i Rhodos som er en græsk ø. Det var super skønt, men jeg er også glad for at være hjemme igen! I Rhodos var jeg blandt andet henne i Rhodos største by (Hovedstaden), og der var der en masse butikker. Der var en gade fyldt med mærkevare butikker som Gucci, Chanel osv. Men det jeg var mest interreseret i var altså Sephora som også lå på den gade. Da jeg bor ved Aalborg er der ikke lige en Sephora i nærheden, så det var virkelig sjovt at komme ind i Rhodos Sephora. Jeg fik kun købt nogle få ting, og det var dels fordi jeg ikke havde penge nok med, og så var der simpelthen så mange ting at jeg ikke vidste hvad jeg skulle købe! Men jeg fik da købt et par ting, som jeg nu vil vise jer. Fra nu af skal jeg nok blogge regelmæssigt, og så tit jeg kan!

IMG_1116

IMG_1124

Benefit – Hervana blush

Jeg er så glad for at jeg købte denne blush, og det er allerede blevet min ynglings blush ud af dem jeg har! Jeg ville nok sige at farven er en lys babypink farve, hvis du vælger at blande alle de fire farver som den indeholder sammen. Den har nemlig fire farver i sig, som man enten kan blande sammen (det anbefaler jeg) eller bruge alene. Den indeholder også en børste som faktisk virker rigtig fint, og man kan nemt påføre blushen med den.

Anastasia – Brow wiz i farven “Blonde”

Denne øjenbryns pencil er jeg også meget glad for at jeg købte. Jeg ved ikke om jeg synes at den lever helt op til de høje forventninger jeg havde til den, men den virker rigtig fint. De havde et stort udvalg af farver, så damen der stod i Sephora hjalp mig med at finde den rigtige farve til mig. Den er nem at påføre og jeg synes det er så dejligt at den også har en børste i sig!

Benefit – Speed brow i farven “Neutral”

Nu hvor jeg havde købt en øjenbryns blyant, synes jeg at jeg også blev nødt til at have noget til at sætte mine øjenbryn med. Derfor fik jeg fat på denne Brow gel fra Benefit! Den har kun 1 farve som hedder Neutral, og den passer til de fleste øjenbryn. Den giver en lille smule farve, men jeg synes ikke helt det er nok til at man kan have den på alene. Men jeg er helt vild med den, og bruger den hver dag! Ens øjenbryn holder hele dagen, med denne Brow gel.

Lady gaga – Fame

Denne mini udgave af Lady gagas fame, var en gave jeg fik gratis af sephora! Det var virkelig flot synes jeg, fordi der er ret meget indhold i denne lille flaske. Duften er god – måske lidt kraftig. Men jeg er glad for at jeg fik den og har da også brugt den et par gange!

1

  • Katrine Lassen

    Jeg har den der speed Brow. Og jeg er helt vild med den.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læbeprodukter til sommeren!