Fredags anmeldelsen

Læbeprodukter til sommeren!

Til sommeren er det vigtigt at fugte sine læber.. eller det er det sådan set hele året rundt! Så derfor har jeg samlet mine tre favorit læbepomader lige her og nu. De dufter alle tre himmelsk, og det er noget jeg ikke kan stå for – ting der dufter godt! Jeg vil nu skrive lidt om hvorfor jeg elsker dem, og hvad de gør for læberne.

1. EOS læbepomade – Sweet mint Denne læbepomade er helt klart min ynglings af EOS læbepomade duftene. Den er meget mild og dufter af Mint. Grunden til jeg elsker den er primært pga af duften og den søde indpakning som alle EOS læbepomaderne har! Den fugter også læberne selfølgelig, faktisk ret længe. Men jeg synes at der er nogle af læbepomaderne der er lidt bedre til at fugte

2. Nivea lip butter – Vanilla and macadamia Wow, jeg er positivt overrasket over denne læbepomade. Jeg havde hørt så meget godt om den, men jeg var ikke sikker på om den nu var så god som alle gik rundt og sagde! Men jo det er den. Den fugter læberne i så lang tid, og dens konsistens er så lækker, blød og smøragtig. Duften er selfølgelig også fantastisk, og er min favorit duft af Nivea lip butter duftene, fordi den er så mild.

3. Mentholatum lip balm Denne læbepomade er i den billige ende, men for mig er det et plus! Fordi selvom den er billig, kan den sagtens måle sig med andre dyre læbepomader som f.x EOS. Den dufter meget stærkt af menthol, og for nogle kan den måske være for stærk. Men hvis du gerne vil have en billig læbepomade som virker, synes jeg du skulle tage et kig på denne+ Den har solfaktor 6 i sig!

IMG_0892

2

  • vic

    super fint indlæg!
    vil blive rigtig glad hvis du også gad at tjekke min blog ud myeyestakephots.blogspot.dk 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • vic

    ups her er den rigtige adresse myeyestakephotos.blogspot.dk 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags anmeldelsen