Uundværlige hårprodukter til sommeren!

Guide til Makeup på internettet!

Der er simpelthen så mange forskellige makeup hjemmesider på internettet, og det kan være svært at finde ud af hvilken der har lige præcis det du gerne vil have. Derfor har jeg samlet de 4 bedste (ifølge mig), og vil skrive lidt om hvilke mærker de har, hvorfor jeg godt kan lide dem og deres fordele og ulemper! De tre af dem er udenlandske og jeg har valgt dem fordi at de ofte har mange flere mærker, og et større udvalg end her i Danmark. Jeg håber at du efter dette indlæg, ved lidt mere om hvor du skal købe makeup næste gang.

asos-descuentosAsos er en af mine favorit udenlandske webshops fordi de har et så stort udvalg af ikke bare tøj men også makeup. Hvis du går ind under “Beauty” er der en masse spændende mærker som du ikke kan få i Danmark. Men tøj er der også nok af derinde. Og deres tøj er så flot, og da der er så meget, er jeg sikker på der også er noget for dig

Fordel: Gratis fragt, ingen told eller ekstra gebyre.

Ulempe: Lidt lang leveringstid men det bliver jo også sendt langvejs fra.

Et tip: Gå ind på outlet, og du finder en masse billige ting!

Ynglingsmærker: Mine ynglingsmærker er: Bourjois Paris, Too Faced, NARS, Benefit, Batiste og Bareminerals

Skærmbillede 2014-05-30 kl. 19.02.22Beautybay er et mærke jeg først for nyligt opdagede. Jeg har ikke købt noget derinde endnu, men de har et stort udvalg af mærker – så mon ikke jeg engang i fremtiden for købt noget derinde. De har som sagt et stort udvalg af mærker og de fleste af dem kan du ikke købe i Danmark! Mange af deres mærker er “High end” og liiiidt dyre, men hvis du er til så noget så synes jeg helt klart at du skal tjekke den ud.

Fordel: Stort udvalg af mærker. Gratis fragt!

Ulempe: Ikke så mange drugstore, eller billige mærker.

Et tip: Hvis du er meget utålmodig kan du købe Ekspres fragt, altså så dine vare er ankommet hos dig, tre dage efter du har bestilt dem.

Ynglingsmærker: Anastasia Beverly Hills, BareMinerals, Beauty Blender, CLEAN, Milk_Shake, OPI, Too Faced, Urban Decay

nelly-logo-smallerNelly er mest kendt for deres tøj, men hvad nogle måske ikke ved er at de faktisk også har en del makeup også. De har et stort udvalg af mærker, cirka ligeså mange som de andre jeg har skrevet om. Og jeg synes det er så smart at man både kan købe tøj og makeup derinde! Det er en dansk hjemmeside, så alt er i danske priser og står på Dansk. Men selvom den er dansk har de også en del udenlandske mærker, som man ellers ikke kan få i Danmark – og det er ret smart, synes jeg!

Fordel: Danske priser og gratis fragt!

Ulempe: Ingen!

Et tip: 20% hvis du handler for 1000. Og 15% hvis du handler for 500.

Ynglingsmærker: Bareminerals, Batiste, Cosmetics organizer, I love…,  NYX Cosmetics, Rimmel, Too faced

lookfantastic-news-940x300Lookfantastic er nok den side der har flest mærker, og flest produkter! Det er min foretrukne hjemmeside, hvis jeg bare skal købe “Beauty” ting – fordi den har så stort et udvalg. Det jeg også godt kan lide ved hjemmesiden er deres design. Det er virkelig nemt at finde rundt i, og så er det også bare pænt at kigge på! Jeg synes helt klart at du skal tjekke den ud, fordi der er noget for en hver smag derinde. 

Fordel: Gratis fragt

Ulempe: Ingen

Et tip: Lige nu er der 10% hvis du bruger koden der står på forsiden

Ynglingsmærker: Bareminerals, Urban Decay, Benefit, Too faced, Bourjois, Dermalogica, Real techniques, Rimmel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uundværlige hårprodukter til sommeren!